سبد خرید 0

وبلاگ

رونق کسب‌وکار به کمک بازی‌سازی

رونق کسب‌وکار به کمک بازی‌سازی

عنوان کتاب (فارسی): رونق کسب‌وکار به کمک بازی‌سازی

عنوان کتاب (انگلیسی): Actionable Gamification

نام نویسنده: یوکای چو

نام مترجم: حامد ابوالحبیب

ناشر: نگاه نوین

سال و دوره چاپ: چاپ اول، 1401

 

معرفی کتاب رونق کسب‌و‌کار به کمک بازی‌سازی

گیمیفیکیشن

اگر به راهنمایی جامع در حوزه گیمیفیکیشن یا بازی‌سازی نیاز دارید کتاب «رونق کسب‌وکار به کمک بازی‌سازی» را به شما معرفی می‌کنیم. این کتاب اثری است که به شما کمک می‌کند بیاموزید چطور با استفاده از اصول طراحی بازی در افراد مختلف انگیزه ایجاد کنید و تعامل را در زمینه‌های مختلف بالا ببرید.

کتاب رونق کسب‌وکار به کمک بازی‌سازی چهار مرحله گیمیفیکیشن یا بازی‌سازی و همچنین هشت محرک اصلی این حوزه را به شما معرفی می‌کند.

یوکای چو (Yu-kai Chou)، نویسنده این کتاب، برای اینکه مخاطب را با موضوع گیمیفیکیشن عمیقا آشنا کند موارد متعددی از مطالعات موردی و نمونه‌های واقعی گیمیفیکیشن را ارائه می‌دهد. او که از پیشگامان صنعت گیمیفیکیشن در جهان است توصیه‌های عملی متعددی نیز در مورد طراحی استراتژی‌های گیمیفیکیشن در اختیار شما قرار می‌دهد تا برای ساعاتی در دنیای جذاب گیمیفیکیشن سیر کنید.

می‌توان گفت این کتاب یک منبع ارزشمند برای کسانی است که به دنبال استفاده از قدرت گیمیفیکیشن برای ایجاد تعامل، وفاداری و انگیزه هستند.

بیشتر بخوانید: شرکت خلاقیت

 

مهمترین ویژگی‌‌های رونق کسب‌وکار به کمک بازی‌سازی

گیمیفیکیشن

یوکای چو چارچوبی را با نام چارچوب اکتالیسیس (Octalysis Framework) در کتاب رونق کسب‌وکار به کمک بازی‌سازی معرفی کرده است؛ این چارچوب بر هشت انگیزه اصلی بنا نهاده شده است که افراد را برای انجام امور مختلف ترغیب می‌کند.

کتاب رونق کسب‌وکار به کمک بازی‌سازی شامل مطالعات موردی و نمونه‌هایی از نحوه استفاده موفقیت‌آمیز گیمیفیکیشن در صنایع مختلف مانند آموزش، مراقبت‌های بهداشتی و مالی است. ضمن اینکه مخاطب کتاب رونق‌ کسب‌وکار به کمک بازی‌سازی با نکات و تکنیک‌های عملی لازم برای اجرای گیمیفیکیشن در زمینه‌های مختلف آشنا می‌شود.

یوکای چو در کتاب رونق کسب‌وکار به کمک بازی‌سازی که نسخه اصلی آن سال 2015 میلادی منتشر شده دستورالعمل‌های گام به گامی برای طراحی یک سیستم گیمیفای شده ارائه می‌دهد که تمام این فرایند با حضور کاربران مختلف مورد آزمایش قرار گرفته است.

از نکات دیگری که این کتاب را جذاب کرده این است که نویسنده بینش‌هایی را در مورد روانشناسی رفتار انسان ارائه می‌دهد و اینکه چگونه گیمیفیکیشن می‌تواند انگیزه‌های افراد را تقویت کند. مختلف کمک کند.

کتاب رونق کسب‌وکار به کمک بازی‌سازی با زبانی ساده نوشته شده که این موضوع درک مطالب آن را هم برای مبتدیان و هم متخصصان حوزه گیمیفیکیشن آسان می‌کند.

آنطور که در معرفی این کتاب آمده رونق کسب و کار به کمک بازی‌سازی، کتاب پیشگام یوکای چو، خوانندگان را به سفری می‌برد تا آن‌ها را با 16 سال تحقیق جدی و مستمر نویسنده در حوزه گیمیفیکیشن که به خلق چارچوب Octalysis انجامیده آشنا کند.

 

معرفی نویسنده کتاب

رونق کسب‌وکار به کمک بازی‌سازی

یوکای چو (زاده 9 مه 1986)، نویسنده کتاب رونق کسب‌وکار به کمک بازی‌سازی، یکی از اولین پیشگامان گیمیفیکیشن بود که کار خود را در سال 2003 در این صنعت آغاز کرد. وی نویسنده و سخنران اصلی بین‌المللی در زمینه گیمیفیکیشن (بازی‌سازی) و خالق اصلی چارچوب گیمیفیکیشن: Octalysis و نویسنده «گیمیفیکیشن کنش‌پذیر: فراتر از امتیازها، نشان‌ها و تابلوهای امتیازات» است.

این کارآفرین، نویسنده، سخنران، مشاور تجاری و طراح تجربه تایوانی-آمریکایی، بنیانگذار گروه Octalysis است و یکی از مطرح‌ترین سخنرانان و مدرسان در زمینه گیمیفیکیشن در سراسر جهان محسوب می‌شود. در کارنامه حرفه‌ای وی فعالیت در سازمان‌ها و شرکت‌های مطرح جهان از جمله گوگل، دانشگاه استنفورد، هواوی (Huawei)، LEGO، TEDx، SxSW، Gamified India، مرکز نوآوری در دانمارک و پادشاهی بحرین به چشم می‌خورد.

 

برشی از متن کتاب

«بازی‌ها این قابلیت فوق‌العاده را دارند که افراد را برای یک مدت طولانی سرگرم کنند، روابط معنادار بین افراد ایجاد کنند و خلاقیت‌شان را بیش‌تر کنند. متاسفانه امروز خیلی از بازی‌ها صرفا روی فرار از واقعیت‌های زندگی متمرکز شده‌اند؛ یعنی هدر دادن وقت و انرژی برای چیزی که هیچ تاثیر مثبتی روی زندگی خودمان و دیگران ندارد.

حالا یک بازی اعتیادآور را در نظر بگیرید که هر چه بیش‌تر زمان صرفش می‌کنید، خلاق‌تر می‌شوید. مطمئنا تمام روز مشغول این بازی خواهید شد. به این ترتیب در شغلتان پیشرفت می‌کنید، درآمد بیش‌تری به دست می‌آورید، روابط بهتری با خانواده‌تان خواهید داشت، برای جامعه‌تان ارزش‌آفرینی می‌کنید و سخت‌ترین مسائل جهان را حل می‌کنید.

این همان کاری است که من باور دارم بازی‌سازی می‌تواند انجام دهد و همان دیدگاهی‌ست که در زندگی خودم دائما دنبال می‌کنم. فقط در طول چند سال بازی‌سازی توانسته است به جایگاه اجتماعی بالایی دست پیدا کند و وارد تمام ابعاد زندگی ما شود: از آموزش، کار، بازاریابی، تربیت فرزندان و مداومت گرفته تا پژوهش‌های درمانی و علمی.»

بیشتر بخوانید: تأثیر گیمیفیکیشن بر یادگیری، تعامل و رفتار دانشجویان بر اساس ویژگی‌های شخصیتی آن‌ها

با گیمیفیکیشن در راچونه آشنا شوید

تینکآ، برنامه جامع یادگیری تفکر، برای تقویت تفکرهای شش‌گانه با استفاده از تئوری‌های بازی‌وارسازی در آموزش سازمان‌ها، بازی‌هایی طراحی کرده است که سبب ارتقای کیفیت برگزاری دوره‌های آموزش و بهسازی کارکنان مطابق با شیوه‌های جدید سازمان‌های موفق در دنیا می‌شود.

برای تقویت مهارت‌های تفکر در راستای حل مسئله سازمانی و تصمیم‌گیری مدیریتی، ما شما را به سفری در دنیایی متفاوت می‌بریم تا بتوانید در یک فضای جذاب و پویا مهارت‌های تصمیم‌گیری را با تمرکز بر مسائل سازمانی خودتان تقویت کنید.

ما یک فضای تصمیم‌گیری پویا خلق کرده‌ایم که در آن افراد می‌توانند به کمک تکنیک‌های تفکر، لذت حل مسئله و رشد و چالش پیوسته را تجربه کنند و با یکدیگر به رقابت بپردازند؛ یک فضای یادگیری پرچالش و هیجان به‌دور از هراس و استرسِ شکست برای مدیران، رهبران آینده و کارکنان سازمان‌ها…

اگر به بازی‌های سازمانی علاقه دارید ما به شما تجربه حضور در «بازی اتاق فرار تفکر خلاق تینکآ» و «بردگیم تفکر استراتژیک» را پیشنهاد می‌دهیم.

بازی اتاق فرار تفکر خلاق تینکآ، با عنوان بازی تهران آکنیت، یک بازی جدی سازمانی است که به صورت گروهی انجام می‌شود.

این بازی به صورت اختصاصی برای تمرین مهارت‌های مورد نیاز برای تفکر و حل مسئله طراحی شده است.

اتاق فرار تهران آکنیت به گونه‌ای طراحی شده است که خلاقیت افراد را به چالش می‌کشد. لازمه فرار موفق بازیکنان از اتاق این فرار استفاده مناسب از تکنیک‌های تفکر خلاق است.

مأموریت‌های بازیکنان در اتاق فرار برای هر شرکت طراحی اختصاصی می‌شود. این بازی در فضای سازمانی قابل اجرا است. در اتاق فرار تفکر، مهارت‌های فردی و گروهی (شنیدن فعال، مدیریت ابهام، انتخاب و تطبیق استراتژی، همکاری و حل تعارض، مدیریت بحران، ایده‌پردازی گروهی) تقویت می‌شود.

هر فرد در قالب گروه‌های 7 نفره، 4 ساعت در اتاق فرار حضور دارد. 7 شخصیت متفکر خلاق شهر آکنیت برای ماموریتی به تهران اعزام شده‌اند. در تهران حوادث زنجیره‌ای و عجیبی رخ داده است که دایره جنایی نمی‌تواند با روش‌های معمول، آن را رازگشایی کند.

آن‌ها نیاز به کمک تیمی خلاق دارند، بنابراین به دایره حل مسئله خلاق شهر آکنیت درخواست کمک داده‌اند. انجام این ماموریت بیش از آنکه به شم کارگاهی و تجربه نیاز داشته باشد به خلاقیت و حل مسئله مبتکرانه نیاز دارد.

برای این ماموریت آماده‌اید؟ در این بازی مهارت‌های تفکر خلاق، کار گروهی، مدیریت ابهام، مدیریت بحران و مدیریت زمان تقویت می‌شود.

برای شرکت فردی یا سازمانی در اتاق فرار تفکر خلاق از اینجا ثبت‌نام کنید

 

در بردگیم تفکر استراتژیک، متفکران استراتژیک شهر آکنیت برای ادامه راه شهریار کنونی این شهر با هم به رقابت می‌پردازند. چالش‌های مختلف مدیریت این شهر و قوانین بازی، آن‌ها را با بحران‌ها و فرصت‌های تصمیم‌گیری استراتژیک روبرو می‌کند.

اجرای تکنیک‌های تفکر استراتژیک که به افراد آموزش‌ داده‌ شده به آن‌ها نشان می‌دهد که چگونه تفکر استراتژیک می‌تواند باعث خلق تصمیم‌هایی بلندمدت و موفقیت‌آمیز شود و نقش سایر بازیگران و ذی‌نفعان در خلق استراتژی‌های برد – برد چیست.

اجرای مداوم تکنیک‌ها به شرکت‌کنندگان کاربرد حقیقی تکنیک‌ها و تأثیر آن در خلق یک تصمیم استراتژیک را آموزش می‌دهد. در این بازی مهارت‌های تفکر استراتژیک، کار گروهی، مذاکره، مدیریت بحران و مدیریت زمان تقویت می‌شود.

برای شرکت فردی یا سازمانی در بردگیم تفکر استراتژیک از اینجا ثبت‌نام کنید

دیدگاهتان را بنویسید

این پست را منتشر کنید

پست‌های دیگر

استراتژی 5p مینتزبرگ

هنری مینتزبرگ اغلب با مدل 5p  شناخته می‌شود؛ مدلی که شامل پنج رویکرد متفاوت برای تدوین استراتژی است.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://rachoone.ir/?p=15982